En presentation av vår personal

Veronica är rektor på Lindormen och har varit hos oss sedan 2018
Veronica tycker om att spendera sina lediga dagar i Stenungsund där både böcker och trädgård ligger henne varmt om hjärtat. Veronica brinner för att vägleda barnen i deras identitetsskapande, hon vill även att verksamheten skall vara fylld av nyfikenhet och trygghet. 
”Fast man är liten, så är man minst lika viktig som en stor!” 

Eva är förskollärare och var med och startade upp Lindormen 1989. Eva har stort intresse för friluftsliv och ger sig gärna ut med båt, kajak och cykel. Hon gillar även musik och sjunger i kör. 

Kerstin arbetar som barnskötare och gillar att träna och vara ute i naturen. Tillbringar lediga dagar på Brännö med båt och trädgårds liv.
Vill göra verksamheten lustfylld, trygg, ge utmaningar och nya erfarenheter samt känna glädje och nyfikenhet tillsammans med barnen.

Jennifer har arbetat som barnskötare på Lindormen sedan augusti 2017. Jennifer har en passion för djur, natur och den stora utvecklingen hos den lilla människan. 
Jennifer bor i Mölndal tillsammans med sina barn och sambo, 
På fritiden tränar hon gärna och är ute i friska luften tillsammans med nära och kära.

Tobias är en glädjespridare och väldigt omtyckt bland barnen. Han har arbetstränat hos oss sedan 2018 och är ett härligt tillskott på Lindormen.
Tobias har studerat samhällsprogrammet, beteendevetenskaplig inriktning, för autistiska personer. Han är glad och väldigt pratsam och älskar att rita. Två av hans specialområden är manga och dinosaurier.