En presentation av vår personal

Therese är förskolechef och har jobbat på Lindormen sedan 2013. Hon vill att verksamheten ska vara inspirerande och lärorik för både pedagoger och barn. På fritiden blir det mycket tid med de egna barnen, träning och resor till värmen. Therese bor i Lindome med sina tre barn och två katter. “Det som glädjer mig allra mest är när jag får lova att upptäcka den fantastiska inre värld som döljer sig inom varje liten individ”

Eva är förskollärare och var med och startade upp Lindormen 1989. Eva har stort intresse för friluftsliv och ger sig gärna ut med båt, kajak och cykel. Hon gillar även musik och sjunger i kör. “Tror ni att jag hade jobbat på samma ställe i 30 år om jag inte älskade mitt jobb, mina arbetskamrater och framförallt dessa fina barn!”

Veronica läser till förskollärare och är inne på sin sjätte termin av sju på förskollärarprogrammet. Veronica brinner för att vägleda barnen i deras identitetsskapande och se deras personliga utveckling. Veronica bor tillsammans med sin sambo i Mölndal. Böcker har alltid varit ett stort intresse och när möjligheten finns så åker näsan gärna ner i böckerna, men en bra biofilm tillsammans med vänner eller lite resor utomlands är inte så dåligt det heller.

Kerstin arbetar som barnskötare och gillar att träna och vara ute i naturen. Tillbringar lediga dagar på Brännö med båt och trädgårds liv.
Vill göra verksamheten lustfylld, trygg, ge utmaningar och nya erfarenheter samt känna glädje och nyfikenhet tillsammans med barnen.

Jennifer har arbetat som barnskötare på Lindormen sedan augusti 2017. Jennifer har en passion för djur, natur och den stora utvecklingen hos den lilla människan. 
Jennifer bor i Mölndal tillsammans med sina barn och sambo, 
På fritiden tränar hon gärna och är ute i friska luften tillsammans med nära och kära.


Jen är en glädjespridare och väldigt omtyckt bland barnen. Hon har arbetstränat hos oss sedan 2018 och är ett härligt tillskott på Lindormen.
Jen har studerat samhällsprogrammet, beteendevetenskaplig inriktning, för autistiska personer. Hon är glad och väldigt pratsam och älskar att rita. Två av hennes specialområden är manga och dinosaurier.